Felhasználás és adatvédelem

Adatvédelem

A TK Vendégváró bizalmasan kezeli a megadott adatokat.

Statisztika

Látogatásának technikai adatait statisztikai szempontból használjuk fel, a honlapunk karbantartása érdekében.

Hírlevél

Adatait a TK Vendégváró nem szolgáltatja ki harmadik félnek. E-mail címét csakis arra használjuk fel, hogy információt továbbítsunk általa. Amennyiben nem szeretné megkapni hírlevelünket a továbbiakban, a levélben leiratkozhat róla.

Személyes adatok védelme

A TK Vendégváró kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a megrendelőre vonatkozó valamennyi adatot bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat.A regisztráció és adatszolgáltatás önkéntes, a megadott információkat harmadik félnek nem adjuk át.Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Adatvédelmi nyilatkozat

A TK Vendégváró garantálja, hogy adatai harmadik fél kezébe nem kerülnek. Hírlevelünk, honlapunk tartalmát gondosan állítottuk össze, de az esetleges  tévedések és változtatások jogát fenntartjuk. A térképek, fotók és a rajzok tájékoztató jellegűek, azok nem méretarányosak és esetenként eltérhetnek. A fényképek egyes esetekben más árnyalatot, állapotot mutathatnak.A szállásegységek a helyi szabályozások és törvények szerint üzemelnek.Természetesen az észlelt hiba azonnal kijavításra kerül.