Bemutatkozás

Köszönjük megtisztelő látogatását honlapunkon!

A TK Vendégváró Hegykő, mint családi vállalkozás, az Önök kellemes pihenését, nyugalmát, valamint aktív kikapcsolódását kívánja szolgálni. A TK Vendégváró Hegykőn a falu központjában, tiszta levegőjű, szép környezetben található, közvetlenül a Fertő tavat körülölelő új építésű (130 km) kerékpárút mellett.

Hegykő:

Az itt tartózkodást segítik a 150 méteren belül található különböző üzletek (2 élelmiszer bolt, vegyes iparcikk bolt, stb.) valamint a bankautomata. A TK Vendégvárótól kb. 600 méterre jobbnál jobb, színvonalas éttermek, fagylaltozók, zöldség és gyümölcsboltok várják Hegykő vendégeit. Községünkben háziorvos, fogorvosi rendelők, valamint gyógyszertár működik. A nemzetközi hírű, hat hektáron fekvő családias termálfürdőben minden korosztály jól érezheti magát, válogathat a nyári és téli medencék között. A horgászat szerelmeseinek a helyi horgásztó nyújthat kikapcsolódást.

TK Vendégváró Hegykő:

A TK Vendégváró családias hangulatú és minden korosztálynak kellemes időtöltést igyekszik biztosítani. Ennek szellemében a TK Vendégváró területén  – a felszerelt konyhákon túl – bográcsozó, sütögető hely, valamint egy kemence áll rendelkezésre. Kiváló közös kinti program lehet a meleg nyári estéken! A sütés- főzéshez a fát ingyen biztosítjuk.

Internet, biztonság:

A napi információhoz jutást segíti a jó lefedettséggel kialakított Wifi, míg a biztonságukat a nagy memóriás kamerarendszer.

Nyelvek, kapcsolat:

Beszélt nyelvek: magyar, német ill. írásban angol és francia nyelven is tudunk kommunikálni.

Kérjük szállásfoglalás előtt olvassa el házirendünket!
Szállás:

Tovább a házirendre Szobáink